Burning Warhammer

burning-wheel-hero.jpgElias (ikke Johs som jeg kom til at skrive først) var så god at købe mit Burning Wheel, så det ikke skulle vansmægte på min hylde.

Nu har jeg det jo ikke længere, så jeg kan jo dårligt kaste mig ud i en masse kloge betragtninger om det, men som Warhammer-spiller fandt jeg systemets tilgang til karakterer interessant. Noget af det bedste, mest kendetegnende ved Warhammer er karrieresystemet, men det kan være bøvlet at integrere meningsfyldt i en kampagne. BW har også et karrieresystem, „lifepaths“, men her er alt det noget der foregik inden karakteren blev eventyrer. Det giver et andet fokus, så det er ikke helt sammenligneligt, men jeg tænkte meget over fordele og ulemper ved de forskellige tilgange, og jeg fik også prøvet et par BW-spil i en Warhammer-setting (vi baksede dog lidt med at få mekanikken til at fungere). 

Men det jeg egentlig ville poste, var at jeg i den forbindelse nørdede nogle Warhammerficerede karakterark der lige så godt kan blive gjort tilgængelige (igen).

Så her er de, i farver og S/H. De ligger i størrelsesordenen 500-800kb (PDF).

BWsheetHvidBWsheetHvid2

BWsheetFarveBWsheetFarve2

Et eksempel på en karakter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s