Scenariearkiv

I bloggens opstart sagde jeg godt nok at det ikke var planen at hænge for meget fast i nostalgi over egne fortidige bedrifter, og jeg havde derfor heller ikke tænkt mig at have mine scenarier her.

Men. Dels er Blogspot 99% kreperet, og den side jeg havde hos dem til scenarierne, var fuld af døde links. Og dels vil jeg ikke udelukke at der kan komme et nyt scenarie fra min hånd (hvad, du troede vel ikke jeg læste alle de Cthulhu-con-scenarier bare for sjov?), og så vil det være underligt ikke at poste det her. Og så kunne jeg lige så godt samle scenarierne på ét sted.

Så nu er de hér.

4 thoughts on “Scenariearkiv

 1. Kristian september 10, 2018 / 6:28 pm

  Fedt.
  Jeg vil også lige smide roser efter Laaste Døre – det er et fantastisk scenarie. Troels Vastrup kørte det for vores fælles ungdomsskolehold (inkl mig som spiller) ‘round 98-99 og det var en kæmpe oplevelse.

  Jeg spillede også Le Dernier på Fastaval, men husker ikke meget andet end at spillederen ikke var særlig god og jeg er ret sikker på, at vi døde ude i ørkenen 🙂

  Liked by 1 person

 2. johsbusted september 12, 2018 / 9:12 am

  Hvad med din warhammer antrologiprojekt?
  Jeg ved godt at den ikke var et “udgivet” scenarie, men jeg husker det som en række meget interessante noveller.

  Like

  • Thomas Munkholt september 12, 2018 / 9:24 am

   Ja, det kunne man måske godt. Jeg har PDF’er af alle syv, men de fleste noter og hele baggrunden er uforklarligt forsvundet.Jo, jeg kigger på en måde at få dem op. Jeg overvejede faktisk også at gøre noget lignende igen – men måske kun en trilogi denne gang 🙂

   Like

   • johsbusted september 12, 2018 / 11:16 am

    Som jeg husker det var det nogen fine små scenarier, men hvis jeg skal være ærlig var det også hele konceptet omkring det, begrænseringrene (både i skrivetid og antal sider(?)) og omfanget, som var ret vildt.

    Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s