Sigmars genkomst

[Warhammer – Age of Sigmar]
Så tager Cubicle 7 hul på markedsføringen af Age of Sigmar der for første gang omsættes fra figurspil til rollespil. Der er flere måneder til udgivelse (sidst i 2019) (og derefter sikkert yderligere nogle stykker grundet forsinkelser, suk …), men den første præsentation kommer lidt omkring i system, karakterer og setting, og man kan nok forvente regelmæssige previews den næste tid som vi så det med WFRP4.

Det er helt sikkert ikke noget for mig.

Omslaget er af Johan Graunier, og der er flere Age of Sigmar-eksempler på hans hjemmeside. Det skal blive interessant at se om rollespillet får let brugte illustrationer fra brætspillet, sådan som det i udstrakt grad var tilfældet med 3rd. edition. Det samme ser man ikke med Warhammer 4e, bl.a. fordi det ligger så langt fra Battle-udgaven, men her virker rollespil og figurspil tættere i stil og tone.

AoS_Corebook_Cover-copy.jpg

4 thoughts on “Sigmars genkomst

 1. Morten Greis februar 22, 2019 / 12:51 am

  Jeg er nysgerrig, men mest af alt, fordi jeg er nysgerrig med, hvilket regelsystem, de vil lave til det, og hvordan de forestiller sig, at man skal spille det – men jeg har egentlig ingen forventning om at spille det, da AoS på ingen måde appellerer til mig.

  Liked by 1 person

  • Thomas Munkholt februar 22, 2019 / 10:49 am

   D6 Attribute + Skill dice pool – det lyder bekendt. Og ret traditionelt. Jeg havde ikke de store forventninger, men hvis det skulle have talt til mig, skulle de være gået all-in på high fantasy/high concept og skabt noget virkelig weird. Det lyder det ikke til.

   Like

   • Morten Greis februar 22, 2019 / 3:20 pm

    Basen i systemet lyder bekendt, og min nysgerrighed ligger primært omkring, hvad de bygger oven på den mekanik. Year 0 Engine, Shadowrun og Wrath & Glory går forskellige steder hen med den base, og jeg håber lidt, at C7 tilsvarende gør noget interessant med det.

    Liked by 1 person

 2. Thomas Munkholt februar 23, 2019 / 12:56 am

  Der er flere gode kommentarer om emnet på Pjaltekongens Facebook-side:

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s