Warhammer OG Cthulhu?!

cCp0L9QHQamdILlYZRBRJesper Bisgaard (fra 9000 Beton) har oprettet en ny blog, RPG Thoughts. Bloggen er engelsksproget og endnu ung og sprød, men det fede er at han kører en mash-up af de to ting der oprindeligt var udgangspunktet for min egen blog: Warhammer og Call of Cthulhu, nemlig den nye, smukke udgave af Masks of Nyarlathotep udsat for WFRP 4th. edition. Det indbefatter nye, vellavede handouts.

I originalmaterialet starter kampagnen i Peru, men her er målet at drage fra Meissen til De grå bjerge – ellers er det meget genkendeligt hvis man har læst det nye introeventyr der er blevet føjet til Masks. Glæder mig til at læse mere!

(Og det var så meget passende indlæg nr. 100!)

3 thoughts on “Warhammer OG Cthulhu?!

 1. johsbusted maj 6, 2019 / 10:11 am

  Er du allerede oppe på 100 indlæg? Efter 13-15 år har jeg kunne formået at skrive 846 indlæg. Hvis du forsætter med den fart har du hurtigt overhalet mig 🙂

  (Et par år er hurtigt i blog-tid)

  Liked by 1 person

  • Thomas Munkholt maj 6, 2019 / 10:50 am

   Jeg kan se at første indlæg er fra 8. maj 2018, så det er ca. 2 indlæg om ugen. Udmærket. Men tænk hvis jeg havde arkiveret den gamle blog bedre. 🙂 Jeg er mere imponeret over at du har holdt blogningen kørende.

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s