Tilbage på kampagnesporet

[Skyggen af den indre fjende – kampagne, Warhammer 2nd. edition]
Screenshot 2019-10-21 at 11.09.13Efter en lille ferie er vores Skyggen af den indre fjende-kampagne tilbage (inspireret af og løseligt bygget over The Enemy Within), og det trækker over til et opgør i Hägercrybs’ hjemsøgte bakker. I seneste afsnit fik vi yderligere et par paralleller til Death on the Reik, nemlig Grissenwalds fordrukne og usle dværge og den sårede Durak Dimholt. Vi blev også klogere på den ekspedition vi er på sporet af, der afspejler den tilsvarende til Barren Hills: Vi har nu fået hints om både warpstone og skaven og duftsporet af Etelka Herzens kraftige parfume. Nu jeg tænker over det, er der også druider (og Old Faith) med i Reik (Baumenvolk), omend i en mindre udtalt (og interessant) rolle end i Lars’ nyfortolkning af kampagneklassikeren.

(Nu er jeg så begyndt at spekulere på om vi også skal have en opdateret version af Castle Wittgensteins gale, gotiske horror inden vi når til Nuln og hvad jeg formoder bliver parallellen til Power Behind the Throne. Og hvor tager man hen, hvis ikke til Kislev?)

Derudover havde vi vores første Fate Point-tab, og det var mig!

Læs referatet her: Dødningekongen.

Illustration af Martin McKenna (Death on the Reik, 1987).

2 thoughts on “Tilbage på kampagnesporet

 1. theoaxner oktober 21, 2019 / 3:58 pm

  Just ja. Måste ju läsa ikapp om den här… 🙂

  Nyfiken bara:

  “omend i en mindre udtalt (og interessant) rolle end i Lars’ nyfortolkning af kampagneklassikeren.”

  Vad syftar det här på? Vem är Lars?

  Like

  • Thomas Munkholt oktober 21, 2019 / 4:13 pm

   Lars (https://alexandria.dk/da/data?person=3) er vores spilleder. (Han har tidligere været spiller i The Enemy Within *og* kørt kampagnen efter bogen). Han har gjort mere ud af at belyse hvad Den gamle tro gik ud på, og hvike spor den har sat i kulturen. I Reik er der et møde med en druide og en stenkreds, men ikke så meget mere.

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s