The Yellow King RPG [video]

En lille film (tre et halvt minut) om The Yellow King:

Den blev til fordi Morten GreisViking-Con slog et slag for at vi burde bruge mere video til at formidle rollespil, tage noget inspiration fra Papskubber og ikke mindst fra Johs der var pioner på området (for ikke at glemme den med Embla). Så det her er et lille forsøg – det er optaget i første hug, iPhone-kvalitet og one take, så smukt er det ikke. Men levende billeder, manner!

Jeg tænker der sikkert kommer mere pap fra Kickstarter jeg kan filme (og næste gang skal jeg huske at få udpakningen med), men måske også lidt om hvordan mit setup er når jeg spilleder, simple demoer af regel-ideer, scenarie-briefings som den Johs lavede – hvad ved jeg (tager gerne imod forslag).

Foreløbig er det en lille overvindelse at dele noget overhovedet, men det er i det hele taget noget jeg øver mig i at blive bedre til. Så ser vi hvad det bliver til. Udfordringen er hermed givet videre.

Behind the Scenes!

Mit setup: En mini-gorillapod monteret på en lampe til at holde kameraet. Tegneserierne på bordet markerer det område jeg skulle holde mig indenfor (det lykkedes så ikke helt). Så det er cowboy-stilen. Bagefter har jeg klippet optagelsen ned til det halve i iMovie (gratis) – og jeg har virkelig ikke gjort mig umage, bare sakset sådan cirka hvor det virkede fornuftigt. (Vi har faktisk et udmærket kamera til video, med ekstern mikrofon, men jeg valgte den primitive løsning for at have undskyldning hvis det blev helt forfærdeligt).

IMG_8506.jpeg

Like & subscribe.

2 thoughts on “The Yellow King RPG [video]

 1. Thais Munk november 1, 2019 / 11:19 am

  Det er meget federe end hvad jeg selv havde kunnet fremstille 😀 Virkelig fint.

  Jeg overvejede selv at backe det da kickstarteren kom frem, men jeg synes ikke at settingen virkelig fangede mig selvom jeg også er vildt pjattet med Chambers novellesamling. Den savnede jeg lidt mere om. Men det håber jeg så eventuelt kan komme senere.

  Møgfedt tiltag Thomas. Det håber vi at folk laver mere af.

  Liked by 1 person

  • Thomas Munkholt november 1, 2019 / 11:25 am

   Tak!

   Det var klart en indholdsmæssig brist jeg blev meget opmærksom på da jeg “redigerede” 😀 Men omvendt, jeg har ikke for alvor læst det endnu, så ja, det må jeg vende tilbage til (i en skriftlig anmeldelse).

   Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s