[NEU] Dværge-talenter

Dværge er tiltænkt en væsentlig rolle i Unersprechlichen Kulten-kampagnen, så selvom der ikke er nogen af dem i spilgruppen, har jeg alligevel overvejet mulige dværgetalenter. Det er stadig kun et udkast – de nærmere detaljer kommer på lidt ad gangen.

Det skal siges at jeg med disse dværge, som med menschlingerne, specifikt taler om diaspora blandt mennesker i Imperiet. Man kunne meget vel forestille sig at de har stærkere særkender i deres hjemlande, i hvert fald dværgene. Grubens genlyd og Gyldenblod er eksempler på talenter der nok vil være obligatoriske for de dværge der bor i bjergene.

Som vi så det med menschlinger, har disse ret kraftfulde evner en pris (i fiktionen, ikke mekanisk):

Neuhammer_talenter_dværg.jpg(Klik evt. for fuld størrelse)

Dertil har de så Nattesyn.

Menschlinger har mulighed for at vælge (fx) slynge fra start, men jeg er ikke sikker på om det er en god ide at power dværge yderligere op. Jeg tror bare de skal have mulighed for at købe våbentalenterne stridshammer, økse eller skjold.

2 thoughts on “[NEU] Dværge-talenter

 1. johsbusted juli 14, 2020 / 3:13 pm

  Fedt. Hvor mange får en spilperson? Hobbitterne får to og slår/vælger et ekstra (ud af fire), ikke? Er det det samme her?

  Der er noget med at Dværgemagi i warhammer kun er rune magi. Kunne det være et minus til en evne (evt. en obligatorisk en) eller kan de bare ikke starte som lærlinge/hekse osv.?

  Like

  • Thomas Munkholt juli 14, 2020 / 6:12 pm

   Hm. Runemagi er deres primære kilde til magi. Det overlapper lidt med deres religion. Det er en kraft der bor i jorden. Ikke i “magiske vinde”, så den del tror jeg, er lukket land. Men som jeg har argumenteret for tidligere, så er magien slet ikke vind, det er bare en optik. Så jeg tror godt en dværg kunne lære magi-magi hvis den var tilstrækkelig jordbunden, fx den gammeldags elementalisme eller noget helt uventet tredje, fx heksekunst, men med lava i stedet for blod. (Jeg riffer bare)

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s